پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال كوبنده>>
روانخواه : سايپا فقط دفاع مي كرد
اميد رضا روانخواه بازيكن جوان و انرژيك تيم فوتبال استقلال به خبرنگار سايت گفت : از بازي امروز استقلال لذت بردم حتي زماني كه روي تعويض شدم و از بيرون نظاره گر بازي بودم بازيكنان تيم بسيار عالي بازي كردند و فقط حيف شد كه اين بازي گلي در بر نداشت
روانخواه افزود : در اين بازي شاهد همه جور از زيبايي هاي يك بازي فوتبال بوديم غير از يك گل كه اگر با دقت تر عمل مي كرديم مي توانستيم گل نيز به ثمر برسانيم البته اين را هم نبايد از ياد ببريم كه سايپا در اين بازي فقط دفاع مي كرد
برهاني : از هواداران شرمنده ام ، اميدوارم جبران كنم
آرش برهاني مهاجم استقلال كه در بازي امروز مقابل سايپا چند موقعيت گلزني را از دست داد بود ، در پايان بازي و در جمع خبرنگاران اظهار داشت : قبول دارم كه دو فرصت گلزني را از دست دادم ، از هواداران شرمنده ام و اميدوارم در بازي هاي آينده جبران كنم.
برهاني افزود : بازي خوبي انجام داديم و تيم برتر ميدان بوديم؛ اما به دليل بدشانسي نتوانستيم پيروز شويم.
كريمي: از جيب خودم به بازيكنانم پاداش خواهم داد
فيروز كريمي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان استقلال در بازي مقابل تيم فوتبال سايپا اظهار داشت : خيلي از بازي بازيكنانم راضي هستم دست بچه ها درد نكنه ، فوتبال بسيار زيبايي را شاهد يوديم كه در چند سال اخير در استقلال سابقه نداشته است . اين بازي فقط گل نداشت كه انهم به خاطر كم دقتي مهاجمان تيم بود و گرنه مي توانستيم با اختلاف چهار گل سايپا را شكست دهيم .
كريمي با انتقاد از حركت مجيدي و اخراج وي از زمين بازي اظهار داشت : مجيدي بازيكن بزرگي است و از مجيدي انجام چنين حركتي بعيد بود و اخراج مجيدي در روند حركتي تيم اثر بسيار منفي گذاشت.
كريمي در پايان به شعار هاي بعضي از تماشگران كه بازيكنان استقلال را بي غيرت مي خواندند اعتراض كرد و گفت : چرا به بازيكن استقلال بي غيرت مي گويند؟ هيچ كدام از بازيكنان استقلال در اين بازي كم كاري نكردند ضمن اينكه نبايد فراموش كنيم كه سايپا تيم بسيار خوبي دارد و نماينده ايران در آسيا مي باشد اما با اين حال تحت تاثير بازي خوب بازيكنان ما قرار گرفته بود . من از بازي بازيكنانم در بازي امروز رضايت كامل دارم و فردا از جيب خودم به همه بازيكنان پاداش خواهم داد.
کریمی خطاب به بازیکنان استقلال :ما همه سربازیم ونسبت به استقلال متعهد هست
سرمربی تیم فوتبال استقلال ساعت 45/13 امروز وزودتر از همه بازیکنان در زمین شماره 2 آزادی حاضر شد وقبل از شروع تمرین بازیکنان را جمع کرد وبه مدت 10دقیقه با آن ها صحبت کرد .به گزارش سایت رسمی باشگاه کریمی خطاب به بازیکنان استقلال گفت :بچه ها ما همه سربازیم وهمه ما نسبت به استقلال تعهد داریم .کریمی افزود :این پیراهن که تن شماست پیراهن مقدسی است که میلیون ها هوادار در سراسر دنیا دارد.کریمی ادامه داد :قدر خودتان را بدانید وتوجه داشته باشید که در چه تیم بزرگی عضویت دارید ما وظیفه داریم تحت هر شرایطی تمرین کنیم کما اینکه تا کنون نیز چنین بوده است.ما به مردم بدهکاریم اما هنوز جواب مردم را نداده ایم .دلیل اینکه با اینکه داغدارم زودتر از همه سر تمرین حاضر شده ام به خاطر همین مردم وبدهکاری به هواداران است.کریمی در پایان تصریح کرد: ان شاا... با برد روز جمعه مقابل برق شیراز بتوانیم یک هدیه خوب به هواداران بدهیم.
کریمی :به این بازیکنان افتخار می کنم
فیروز کریمی پس از اتمام تمرین امروز به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت :به بازیکنانم افتخار می کنم .بدون تعصب باید بگویم در بیست سال گذشته که مربیگری می کردم بازیکنانی مانند بچه های استقلال با معرفت وسالم ندیدم به شاگردانم افتخار کرده وبه آن ها اعتماد دارم این ها پتانسیل های بالایی دارند وتوانایی های زیادی در آنها وجود دارد .کریمی افزود :همه بازی زیبا مقابل سایپا را دیدند .یک بازی زیبا ، شناور وکلاسیک که البته در بازی روز جمعه بازی به مراتب زیباتری را شاهد خواهیم بود .کریمی در پایان تاکید کرد :دیگر بازی برابر هیچ تیمی راحت نیست همه تیم ها انگیزه دارند اما ما هم انگیزه فراوانی داریم تا بتوانیم حداقل یک جام بدست آوریم ومحبت هواداران را جبران کنیم .
قربانی :افتخار می کنم پیراهن استقلال را به تن دارم
پیروز قربانی مدافع تیم فوتبال استقلال پس از چند روز غیبت امروز در تمرینات آبی پوشان حاضر شد ،وی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه اظهار داشت :واقعا این چند روز به من خیلی سخت گذشت اما اردوهای طولانی ومسابقات پی در پی از نظر روحی وجسمی خسته ام کرده بود وبه چند روز مرخصی نیاز داشتم .قربانی افزود :در حال حاضر در شرایط بسیار مناسب روحی وروانی به سر می برم وحتی یک گرم اضافه وزن ندارم سوء تفاهمات کاملا برطرف شد وبا تمام وجود تلاش می کنم که تا جوری آماده شوم که در ترکیب قرار بگیرم واگر هم در ترکیب قرار نگیرم باز هم مشکلی ندارد وافتخار می کنم که پیراهن استقلال را برتن دارم وخود را همیشه مدیون هواداران می دانم.
اینه اون غیرت و تعصب استقلالی . :1. (21):
هواداران استقلالي نگران نباشند؛ بدهي 32 هزار دلاري پرداخت شد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
باشگاه استقلال تهران صبح ديروز مبلغ 32 هزار و 800 دلار به حساب گمالوويچ واريز كرد و اعلام پرداخت اين مبلغ نيز به فيفا ارسال شد.
به گزارش خبرنگار موج و به نقل از يك منبع آگاه ، با توجه به شكايتي كه گمالوويچ به دليل عدم پرداخت طلبش به فيفا انجام داده بود، فدراسيون بينالمللي فوتبال نيز تا پايان وقت اداري امروز مهلت داده بود تا اين بدهي پرداخت شود كه در نهايت با هماهنگيها و تلاشهاي مديران باشگاه استقلال كل اين مبلغ پرداخت شد.
لازم به ذكر است ، با توجه به پرداخت بدهي گمالوويچ هواداران استقلال نگراني در مورد تهديدهايي مبني بر كسر امتياز يا سقوط به ردهي پايينتر نداشته باشند، چراكه مشكل ايجاد شده با اين پرداخت كاملا حل شده است.
منبع : خبر گذاری موج
دوستان همون طور که دیدید بازی استقلال و برق با نتیجه ی پرگل 4 - 2 به نفع استقلال زلزله تموم شد .
خدا وکیلی امروز استقلال فوق العاده زیبا بازی کرد ، گل های خیلی بیشتری هم میتونست بزنه .
به هر حال 4 گل هم عالیه .
خبر جالب دیگه اینکه مس امروز از صنعت یک هیچ باخته ! و بسی باعث خوشحالی ما شده ! :party:
فقط SS استقلال
پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
منم این برد رو به تمام استقلالیهای عزیز تبریک میگم.:love:
واقعا برد شیرینی بود.:party:
پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
ایول بازی قشنگی بود!! :love: